Allmän uppdatering

  • Julstressen lägger sig även i detta hus som inte innehåller några barn eller ska vara fullsatt på julafton. Hur ska man hitta tid till att handla alla julklappar, ur vilken fick ska man trolla fram pengarna ur till dessa julklappar, vad vill den och de barna ha som man fått privilegiet att se röken av två gånger på ett och ett halvt år. de flesta syskonbarnen är i den där svåra åldern mellan 13-18 där ingenting duger (sen finns det förstås de som blir glada bara för tanken oxå) men de e så svårt!
  • Hemma från jobbet, sjukskriven sista jobbveckan före jul, ryggen är de tjall på igen. Orka ha ont! Men men, nästa gång jag går till jobbet då är den 19e januari så de e ju ett lagomt uppehåll.. semester efter nyår där så de e ju skönt. släppa allt en stund.
  • Börjar släppa min känslomässiga barriär, börjar komma på att det är helt okej att visa hur man känner och vad man känner och att man kan diskutera saker med folk. Skönt att släppa taget om den stenen lite. Tur att man hittat nån som hjälper en och visar hur man gör :-) <3
  • Just ja... Anna, be scared, be very rädd. Were coming efter you.



Säg nåt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0