Cheesecake!!

Återigen utlurad till skogen. Inte mig emot, jag blev mutat med cheesecake!! Anna vet, hon e inte dum hon. Bästa vännen vet hur jag fungerar, jag är som en karl; vägen till lycka går genom magen!!
:-P

Det är konstigt..

...hur de kan bli stökigare av att man städar, eller är det kanske nåt jag gör fel.

Jag har inte riktigt brytt mig om mitt hem på sistonde, och det syns. Allt som har pågått på jobbet med att byta avdelning, och sen att jag mer tog hand om mitt ex hem än mitt eget har nog lite med saken att göra.
Om det är något jag saknar med mitt ex så är det hans två galna katter, jag är en kattmänniska. Jag har två egna katter med, Snuttan och Morris. Dom är galna bägge två, fast på mycket olika sätt. Snuttan tycker inte om någon, hon är en riktig bitch som inte vill bli klappad eller hållen, om det inte är så att hon riktigt har bestämt sig för att all uppmärksamhet ska va på henne, då kan hon bli riktigt elak om man inte ser att hon vill kela. Morris är egentligen en kattunge fortfarande, men han är så stor. En riktig tjockis faktiskt, och han fattar ingenting och vill bara äta och gosa hela tiden.
Det är mina livskamrater :-)

Djuren i mitt liv; Snuttan, Morris, Berra (vovven, en bordercollie/norsk älghund som bor hos mor o far)

hmm..

..Kom just på att det är söndag idag...

blir nog inte så populär hos grannarna om jag slår på tvättmaskinen nu, bäst att vänta ett par timmar till. Va tusan ska jag hitta på istället då?


Uppdrag..

...vända rätt på dygnet.

Blev sittande framför teven som vanligt nu ikväll, det var Dexter-maraton på 6an. när det var slut här vid 3-tiden så kom jag underfund med att jag har hållt på såhär i över en vecka, allså att aldrig komma i säng och sen sova bort halva dagen. Nog för att jag ska jobba eftermiddag till veckan så att det inte spelar någon roll, men jag hinner ju inte få något gjort här hemma.

Så nu ska jag helt enkelt hålla mig vaken, till 7 iallafall tänkte jag, då kan jag knalla ner till källarn och börja tvätta, sen får det bli en liten tupplur och så sätta igång att städa, när jag har börjat med något får jag ingen ro till att sova, så då kommer jag garanterat vara riktigt trött i morgon kväll, eller ja, kvällen som kommer, som tekniskt sett är ikväll.

Just nu håller jag mig vaken genom att spela poker online. spelar med låtsaspengar för tillfället, då jag e riktigt kass på poker (lika bra att erkänna)
Så nu är det dags för en runda igen efter en liten tur till kylskåpet och en rökmojj. wish me luck!

God morgon!

Tråkigt när man inte kan lita på folk

I morse (läs eftermiddags) vaknade jag upp med världens huvudvärk, självförvållat givetvis. Det var kräm i bålen på den 25årsfesten kan ja meddela. Åsas fest var en hit, lagom me folk, blandat folk. jättekul verkligen. Enda tråkiga skulle väl vara det att min två veckor gamla kamera mystiskt gick upp i rök och försvann. Iofs, mystiskt och mystiskt, den fanns blott en person som lämnade festen, efter att jag haft min kamera senast, som jag inte känner eller litar på. Men men, saker kommer upp till ytan förr eller senare. Tills dess är det inte mycket annat att göra än o åka ner till affärn och skaffa en ny, för vad jag har märkt, efter att inte ha en kamera på ett dygn,,,, jag har redan abstinens!

well well, R.I.P my dear camera, I'll miss you

image3


Då ska man vara på G igen då

Klockan är 13 och jag har precis orkat mig upp ur sängen. Tydligen är det en jättelång fördröjning i reaktionen från väckarklockan, som jag ställde på 10... 3 timmar för ljudet att nå hjärnan, det är inte ett bra tecken. Nej, igår fick ja släpa med mig symaskinen och sätta mig hemma hos min kompis pappa och sy upp byxor åt hennes bröder. jag var klar vid 23, efter mycket trådtrassel och en avbruten nål. bara för att jag har en symaskin betyder ju inte det att jag ska vara bra på att sy, hallå.
Men de skulle ha byxorna till Åsas 25-årsfest ikväll, själv stod jag i en timme igårkväll och funderade på vad tusan man skulle välja för kläder. tillslut blev valet en svart knälång kjol, ett lila linne och en beige väst. det blir bra hoppas jag. problemet med mig är att jag har alldeles för mycket kläder.

Ska vara tidigare på plats och hjälpa till att ställa iordning den där festen med, och jag kan säga att just nu är jag inte alls på G, sitter med en stor kopp thé i handen och försöker mentalt tvinga bort den här förkylningen som smugit sig på.
Önska mig lycka till med det.

Såg just den här reklamen för försvarsmakten, måste gå in på de där officier.nu och se vad det är för nåt :-)

Slappiskväll ute i skogen


Här sitter vi, världens mest sociala kompisar. tre personer i en varsin fotölj med en varsin laptop i knät. detta är att umgås på hög nivå när man inte setts på ett tag. jag sitter i min hörna och bloggar, i ett hörn har vi bil-letar aktivitet och sist men inte minst en som krånglar med inställningarna. mitt i den smeten en 7åring som spelar sina nya PS2 spel som tomten kom med. Hurra, teknikens under.
det är ändå väldigt skönt att komma ut hit till mina två vänner som bor mitt ute i ingenstans och bara vara oanträffbar. vi är också kompisar på det sättet att vi inte behöver underhålla varandra eller överhuvudtaget, umgås. det låter konstigt, men det är underbart.
jag behöver för övrigt en slappisdag idag. det var en hård utekväll igår, för att fira in mitt återinträdande singelliv. det var lyckat, men det blev såklart lite, mycke, men det är sånt man får leva med.

Nej, nu ska jag, visst, gå ut och hugga tändved så att vi kan få igång bastun. de ska bli skönt!

God Jul, en början på mitt liv som bloggare

Då har man kommit hem från en stressig Jul hos flera i släkten. vi delar upp det lite eftersom vi är en ganska stor familj. det var lugnt så länge mina syskonbarn var små, men nu börjar de bli trångt, och bonusbarn på köpet osv, gör att man får improvisera nuförtiden. jag hänger mest med och åker bara dit jag blir tillsagd, då jag inte har någon egen familj me barn osv.

iallafall, så när jag kom hem här och satt och grejade med min julklapp till mig själv, en laptop, kom jag på idéen med de här att blogga. folk på jobbet gör de, och sk. blogg på communitys jag är medlem i uppdaterar jag ju ganska ofta, så varför inte skaffa en äkta blogg. så så blir det.

får väl se vad som kan bli huvudämnena här. jag antar att det kan bli mina funderingar runt vad som händer i allmänhet. som person mellan 20 och 30 är man ju någonstans i mellanlandet där det är dags att lämna ungdomslivet bakom sig och bli vuxen (är vad jag har hört iaf)
får väl se om jag har några chanser i att lyckas med det :-)

God Jul!

RSS 2.0