Res sugen

Plötsligt vart jag otroligt sugen på att dra iväg någonstans, antagligen efter två dagar med att höra om feriearbetarens resa till turkiet förra veckan.

Vart ska ni ta vägen i sommar?

Dagens Nostalgi

Har börjat rensa ur min stationärs dator lite och föra över en del hit till laptopen.
Mycket söta/knasiga/ego/gulligull bilder finns det, trots att jag var övertygad om att jag inte har haft några bilder alls på mitt liv innan jag skaffade min digitalkamera nu i vintras.

så nu kommer det komma upp lite nostalgi här till som tätt.

Min lilla Pepsi som jag hade förra sommarn, sötaste lilla snok i världen på bild här!

MixMegapol gör dig skadad

på jobbet så knallar jag runt o lyssnar på radio hela dagarna, ibland blir de rix fm, ibland mix megapol.
och adam o gry på mornarna e ju helt vansinniga, dessutom har de fullständigt fört över det till mig.

låter Bag in da Box bekant?!

världens mest meningslösa och töntiga låt, men de går fan inte att få den ur huvudet efter ett tag.B som i bag, B som i box... *lalala* skjut mig någon!

Helgen i stora drag

Fullt upp denna helgen med, som vanligt.. undrar när jag ska få en "ta igen mig helg" igen.

fredagen bestod av grillning och vätskeintag hos anna o daniel eftersom daniel blev gammal och grå den dagen. han fick en käpp med plinga och plunta på bland annat, passande =)
det blev vätskestopp på både Red Brick och Woodys den kvällen, men tog det riktigt lugnt.
riktiga höjdpunkten var att jag träffade en gammal "bästis" från gymnasiet som jag tyvärr har alldeles för lite kontakt med nuförtiden, men de lovade vi att det skulle bli ändring på vilken är skönt!!!!! =)

Igår kom Kusin Kerstine hit till lilla byn och partade loss. det vart mycket gamla tider snack över en flaska vin för att sen åka in på statt och dansa loss. Hel kul! ända downside skulle väl vara de där skövdekillarna som trodde de kunde betee sig hursomhelst, även när vi var så tydligt ointresserade.
Jag fattar inte att killar aldrig fattar att "nej tack, jag vill inte ligga med dig" betyder... just precis det, NEJ TACK! tröga människosläkten det där, men men. de gjorde bort sig själva så de va lite roligt att se.Och idag då var det tårta för hela slanten då både daniel och anton skulle firas. och eftersom jag är typ del av familjen var jag bjuden så jag känner mig riktigt stolt =)
(ni är en del av min familj o jag tycker om er alla så mycket!)
och jag älskar tårta!!

image40

annanas o kiwi - gissa va god den va allså!!

nej, nu e de kojjen som gäller, upp o jobba snart igen. nån måndag ska ja komma till jobbet utvilad... det är min ambition iallafall... blir väl inte förn efter semestern kan ja tänka mig.

kram på er.

party party

festande med min kusin i kga idag.
träffade en jättemysig kille

hade jättekul, berättar mer i morrn.

godnatt!

kramis

RSS 2.0