Partaj i Örebro idag

Godmorgon
Sitter här och väntar på att badkaret ska fyllas upp, tänk att det kan ta sån tid.

I kväll ska jag in till min tremänning Kerstine i Örebro och sova över. Vi ska ta igen alla år sen vi träffades sist över lite gott dricka och sedan bege oss ut i Örebros nattliv.
Kerstine och jag var jättebra kompisar när vi var små och lekte alltid på alla lov vi hade. Men sen är det ju som vanligt, man börjar högstadiet och sen gymnasiet och skaffar andra kompisar och har för mycket och göra och alla de där andra ursäkterna med jobb och tidsbrist.
Men för ett par veckor sedan träffades vi på min farbrors födelsedagsfest och konstaterade att det var dags att ta tag i saken. så de e va vi ska göra ikväll. Med besked också troligtvis. Ska bli så kul! Tråkigt bara att min förskylning inte släper greppet om mig, börjar bli trött på att gå runt och hosta o snuva.

Jeansen sprack!

Satt hemma hos Åsa och glodde på dumburken och drack kaffe när jag kände att jeansen kändes konstiga.... Efter en koll så dog Åsa av skratt när jag utbrast "Mina jeans har spruckit!!!, tur att jag har långkalsonger på mig" Det var tydligen hysteriskt kul :-)Hinner inte berätta mer, Daniel kommer o hämtar mig om en minut eller så, dags för öl och dart. kul!

ha en bra fredag!

Kaffepaus

Nu ska jag ta en sväng till min bompis Åsa för lite kaffe och skitsnack, fasiken, inge bra att hon flytta till andra änden av samhället, nu blir det ju inte kaffe o skitsnack mer än ett par gånger i veckan =)

see yaa

Äntligen helg!

Gud va skönt med helg, äntligen!

Ny TV-Kärlek

Okej, jag är kär! Varje kväll klockan 20.00 är nu helig tid för mig. Jag sitter här i soffan och tindrar med ögonen, tack kanal 5 för So you think you can dance och den svenske jurymedlemmen tillika en av grundarna till dansgruppen Bounce...

image13

Fredrik "Benke" Rydman

Jag Hjärtar Dig

Klänning, vill ha!

Hittade denna fina klänning på www.rocktop.se för 499:-
image12

Har inte råd just nu... men man kan ju drömma om att den finns kvar i sortiment vid ett senare tillfälle.

Det tar sig, framsteg

Efter lite övertalning lyckades jag dra mitt lata arsle från soffan och ensamheten hemma till att placera det i fotöljen och "gemenskapen" i casa del forsman-vesa. vilket allså betyder att göra precis vad jag gjorde hemma, fast med två andra precis likasinnade runt mig. och en lika slöis hund med. härligt med vänskap. :-)


Och ja, härligt med vänskap!
det är så rörande att höra att om det nu skiter sig med en icke omnämnd grej, så har man ryggen täckt, baera erbjudandet om hjälp är värt så mycket. Love you guys! jepp... ja menar bägge två faktiskt :-)


För övrigt väntar vi nu med spänning på att det ska bli tillökning i stallet, Marie ska få ett föl... men de vill ju aldrig titta ut. det bara ligger där inne i Nikitas mage och mår gott. Dumma den, ja e ju nyfiken ju.
Förhoppningsvis så orkar ja mig upp i stallet nåt i veckan här oxå.
Min rygg och jag är inte riktigt kompisar så jag har fått sålla bland mina prioriteringar, tyvärr. Och det ger mig alltid dåligt samvete när jag måste sålla bort saker för vänner och göra saker för mig själv i stället, men ibland får man ta den besvikelsen.

Slöis vs Städis V.3.0

Och segern går till Slöis!
Det är förvånandsvärt hur slöheten alltid vinner i slutändan. Det jag har lyckats göra idag är att övertyga min arbetskamrat per telefon att han inte behöver gå till jobbet idag heller eftersom det är röd dag idag. Efter det så har ja... få se.. kollat på massa avsnitt av pimp my ride, star trek gick oxå, få se nu, Ellen show, Oprah show, one tree hill och nu gilmore girls. och under hela den tiden har jag inte lyckats komma ur min pyjamas... otroligt.
Jag håller på att förvandlas till mina katter. De ligger i soffan och sover hela dagarna.

Easy Life.

Slöis vs Städis V.2.0

Nu är jag imponerad av mig själv! Städis slog Slöis med hästlängder. jag har organiserat förrådet och burit ner massa fotöljer och lådor med diverse bra-o-ha prylar. organiserat i garderoberna och gjort ett helt skåp till bara väskor och skor... det som fick plats iallafall.

vad som är mer imponerande är att jag har städat i fyra timmar och numera inte ser röken av mitt sovrumsgolv! Hilfe! tar skiten aldrig slut!?! Nåväl, ska äta lite påskmiddagsrester nu och sedan göra ett ryck igen, fast jag måste ärligt säga att orken och intresset börjar tryta för det känns inte alls nåt intressant att försöka få in alla kläder i garderoberna som låg där och lurade i de nu försvunna fåtöljerna.

Slöis vs Städis

Vaknade av mig själv vid halv nio i morse, sanslöst! när ja ändå hade ställt fram klockan för att sova lite längre. så jag helt enkelt vägrade gå upp... nästa gång ja vaknade var klockan givetvis tolv och jag borde redan ha varit uppe. jaja
nu ska jag försöka ta ett allvarligt tag i städningen, hur ska ja lyckas med det efter att jag sove så länge.

wish me luck

Entourage skulle man ha

Sitter o slökollar på MTV och faboulus life of... Idag handlar det om kändisarnas side-kicks, entouraget. Jennifer Lopez omger sig tydligen med 100 följeslagare när hon jobbar. Jag förstår självklart viktigheten i att ha en personlig ögonbrynsplockar- person med sig överallt man ska, och tre kockar är ju livsviktigt om man ska få fram ett mål mat som är ätligt (för övrigt... ju fler kockar....?)
Men jag dömer absolut inte, för vet ni vad.. hade jag de summorna nedskrivna i min lönebesked varje månad skulle ja fasiken ha en person anställd bara för att sopa gatan framför mig när jag var ute och gick :-P
Seriöst dock, hur mycket skulle man inte få va med om, om man skulle bli megakändisens personliga assistent.

hm... ja, de måste ju vara mer intressant än att knalla runt nere på ett sågverk. yep, touche

BTW är det en årsdag idag

Idag är det 5 år sen USA invaderade Irak och kriget där satte igång.

Tragiskt att en människa kan förstöra så mycket, så utbrett under en sån "kort" tid. Har då förstås Bush i åtanke.
Jag hoppas att vem som nu blir vald till nästa president för USA har lite mer innanför pannbenet och kan dra tillbaka trupperna från Irak på ett snyggt sätt och kan komma upp med en plan för att återinföra ett självständigt styre där nere.


back in action

ja just de ja, jag hade ju en sån där dator, med sån där internet installerat... JA, ja hade ju en blogg juh...

Iaf så ska de bli fart i bloggen här ska ni se =)

RSS 2.0