Pimp My Ride fortsätter...

Hmm... Ed Hardy!!
...Och kolla min söta wunderbaum som älskling köpt en hög av till mig... min skyddsängel.

Jag tycker de e kul med lite sånna hära smålöjliga saker som just att "pimpa" en typisk familjebil och vara lite annorlunda och utmärkande. de e skoj.


Igår var vi föresten nere en snabbis på karlskogafesten, visste inte att det fanns såhär mycke folk i karlskoga, men de dyker upp för att lyssna gratis på Sten & Standley! (precis som vi två)


Rest In Peace

Vi ses i Nangijala min gamle arbets(plats)kamrat, håll ställningarna där tills vi andra kommer efter!
Idag gick en trogen arbetare och en härlig person bort för oss, efter plötslig, tragisk och orättvis sjukdomshändelse. Det gick allt för snabbt och du var alldeles för kry och "ung" för att ryckas ifrån oss.

Jag kommer ihåg när jag började sommarjobba för detta företag när jag var 16 nånting och du var där och tog hand om mig och såg till att jag inte vart instängd i en tork eller överkörd av en truck. Du var omtänksam och snäll och man hade alltid något att prata om med dej.
Vi är många som saknar dig nu, men du har lämnat fotspår i vårt inre och för det vill jag tacka för den tid jag fick lära känna dej.

Ha de så bra nu där borta, i Nangijala.


 


Sommarvärme...

När det kommer sådanahär dagar när det är så varmt att man nästan smälter ihop till en pöl, så finns det massa olika smarta sätt att svalka sig på; Man kan hålla sig inne, hålla sig i källaren, bosätta sig i mjölkkylen på ICA eller ställa en stol brevid vattenspridaren.
Är man Katt -Då gör man bland annat såhär... tydligen;Smart Morriz! Precis så ska man göra... Man lägger sig såklart rakt över blommorna i mattes rabatt, för där är de ju svalt och skönt i ler/jorden.... Tack för den
Men söt e han :)

Att rama in ett liv..

Fick äntligen gå lös inne på Panduro-butiken inne på Marieberg!
Åhh, jag höll aldrig på att komma därifrån!
Nya penslar, nya färger, NYA IDÈER!
Mer pryttlar till örhängen och jösses-amalia va dyrt de blidde, men det är en hobby värd!

Inne på IKEA blidde de att inhandla lite ramar och nu är inspirationen i full flyt.
Utav rara Virre och Linda fick jag ju scrapbooking grejer när jag fyllde och de kom väl till pass!

Detta blev resultaten för kvällen.


Så skoj!!
Nu behöver vi bara en bra avställningsplats för alla fotografier som kommer skrivas ut och sättas i ramar... hmm... en vända till IKEA igen kanske :-) inte mej emot!


Blommor och blad!När Älsklingen bestämde sig för att han behövde några utav de där plattorna som låg längs altanen kom han fint in och fråga om jag kanske ville bygga en ny rabatt... Detta blev resultatet idag när jag äntligen fick tummen ur och lite extra ork efter jobbet. Inte helt tokigt eller va tror ni? Invånarna hittills är en gul iris (dagslilja), en blå iris, lite krasse, orange och gula tagetes och några tvivelaktiga ringblommor som vi hoppas överlever O_o

Jaja, nej bums i säng!


Just de, BugRun då?! Jo de va kul faktiskt, jag tror jag kan stå ut med att åka dit en gång om året för min älsklings skull. Min favorit var en folkabuss som fick varenda gammal avdankad hippiekänsla att spritta i kroppen. Ni förstår varför...

Vinst uppdate och "Bagge"freak in training!

Efter en detaljerad studie kom vi då fram till att *trumvirvel* - Visst är det vinst på var 4e!!
Vi talar om våra trisslotter givetvis.
Av mina 16 lotter blev detta utfallet:4 vinstlotter!

Frippas vinster:4 vinstlotter!

Miljonärer...... nje.
2x16 lotter gav 1/4 vinstutfall till ett värde av 175+125 kr!
Så genom ett utlägg av 800:- blev vinstutfallet 300:-, allså cirkusgurka 44% av utlägget går tillbaka i fickan. hmm.
Vad nu då? Tja... det är välla bara att fortsätta trissa tills det antingen bara blir nitlotter eller vi kan dra oss tillbaka från arbetslivet =)
300:- får man ju 12 trisslotter för. Vad oddsen säger borde 3 av dem vara vinstlotter (återstår att se)


---


Så till "baggarna" då..
Tidigt i morgon bitti bär det iväg mot Mantorp (det mantorp i östergötland, inte skåne) för årets upplaga av (och min första gång på) BugRun. Min älskade karl har ett brinnande intresse för VW baggar, bubblor - vad man nu väljer att kalla det. Han har blandannat i sina dagar byggt sin alldeles egna Herbie bil (om någon sett filmerna, kanske den senaste tillexempel med fröken Lindsey Lohan). Tyvärr är den då varken i hans ägo eller på svensk mark längre utan rullar runt på vägarna i England någonstans. 

 (älsklings f.d bubbla)(en av dem)

Nu ska jag allså drillas in i charmen med dessa Baggar. De e ju härliga bilar de tycker ja ju redan, och man ska absolut stötta varandras intressen, så det är ju bara att välkomna detta med öppna armar.

Om jag överlever återstår att se. Jag håller er uppdaterade!

Ha de!

Vinst på var 4:e?Som tack för att jag var med på en marknadsundersökning utförd av Norstat har nu 16 trisslotter dykt ner i min brevlåda. Frippa var också med, så han har ytterligare 16.
Nu ska vi ha kul!

RSS 2.0