Egoist eller givmild?

hmm..
Ja de e frågan, men lite till julklapparna kan det nog bli ändå tror jag...Nej nu blir det att slänga sig i duschen och sen platsa sig framför spisen; se om man kan ha sån husmoderlig timing att maten står på bordet när karl kommer från jobbet.
Idag har vi klarat ett år i varandras sällskap, och de e ju faktiskt värt att fira.

ha en finfin Halloween!

Ikea söndag... jättetidigt!!

Så som vanligt så anser jag att påminnelserna för att man natten till idag ska ha ställt tillbaka klockan en timma har vart alldeles för få och alldeles för otydliga!! bara för att vi inte lyssnar på radio speciellt mycket, eller kollar nyheterna... eller har nån tidning sådär; ska vi bara missa världens chans till sovmorgon då?! kan inte nån vara frivilligt och knacka dörr och påminna?
Och lilla mamma; när kom du på att jag skulle va så vuxen att jag skulle komma ihåg sånna här saker själv? Du ringde alltid och påminde om sånt här de första årena jag bodde själv, sluta inte med sånna mammagrejer, sånna mammagrejer är bra!

Iaf så blidde vi öppningstidiga in till Ikea idag, och de va väl skönt, hann gå ända till badrumsadelningen innan hälsenorna var i fara och det är nog Ikea rekord!
Så en ny V-rums matta, ett urfult (men nödvändigt) sängöverkast, nya spots till köket och lite ditten och datten blidde det (däribland årets första julklapp och julstjärnor till fönstret fast jag egentligen hatar att folk ska börja handla julgrejer så tidigt!) men men.
Och just som jag satt här nu kom jag på en sak på listan som vi glömde, attans, fast det kanske inte är så konstigt då jag aldrig tog upp och kollade på listan när jag för engångsskull gjort en.
jaja, oh well.

Min käre far är här nu och fixar rören ut till garagets element. Nu när vi har kapacitet till att kunna värma upp hela huset så är de väl lika bra att fixa så att de blir varmt också.
Min käre karl ligger och snorar inne i sängen, stackarn har blitt kanonförkyld så jag har inlett pussförbud tillsvidare, jag behöver inte fler sjukdagar!!

nje, ska gå ut och stå bakom pappa en stund och ställa dumma frågor :-)


Kreationer

Jag har haft en massa ryck till att pillra med mina smycken när jag har vart hemma och uttråkad, trodde jag hade tagit kort på mer men de hade jag tydligen inte märkte jag nu när jag laddade upp från telefonen..

Här är iaf två armband jag har gjort, tyckte det va kul att prova nåt annat är örhängen ett tag.

Och här är en äldre skapelse på ett par enkla örhängen som jag knappt hann göra klart innan Anna snodde dom; så kan de gå!Soliga Lördag


Så har man legat på soffan i över en månad och tyckt synd om sig själv, med de tillfälliga avbrotten för att springa och kräkas, och tyckt att ingenting är speciellt roligt.
Men nu börjar man må bättre och jag börjar kunna stämma in i Älsklings entusiastiska tonläge istället.
Ja! Vi ska ha barn!
De börjar kännas som att det här kan nog bli lite roligt iallafall :-)
Jag diskuterade med en kompis häromdagen om hur gravida kan må så olika, att endel känner inte alls av några konstigheter och vissa, som undertecknad, blir helt lamslagna. Det har säkert nåt med karma att göra, jäkla gud - va har ja gjort dej!?!
:-)

Så största anledningen till att jag inte skrivit blogg sen i augusti är att jag inte mått så bra och inte har haft nån lust och alla de vanliga anledningarna till att man skolkar från saker o ting.


Igår var Annaleinen här och fikade lite och målade naglar och talade strunt; och så skulle hon dumpa av lite grejer till låns men de fick jag givetvis följa med hem till henne och hämta för virrpanna glömde ta med :-P
TUR att huvudet sitter fast Anna! Annars hade de vart kört haha.
Och idag ska jag ner till Åsa och kidnappa hennes gilligantiska pilatesboll (tror jag de heter, en stor jäkla boll man sitter på o tränar) hehe Soffie ska bli stark i ryggen igen tänkte hon. Ända som sitter i ryggen nu är en fet latmask och den gör ont tyvärr.

Nej, nu ska jag gå o se om Älskling har vilat färdigt efter jobbet =)


Back in action!

efter en lång lång blogg semester så ska jag återvända till cybervärlden med nya modiga kraftiga tag!

Jag kan inte skylla på att jag inte har haft nåt att skriva om, för mycket har hänt.

Update will follow...

RSS 2.0