nattbabbel

så sitter man här och kollar på konungens återkomst för kanske 10 gången. vad gör det, den är bra och vid denna tidpunkt på dygnet behöver man nog inte processera några nya intryck. sitter och väntar på att min kära fästman ska komma hem från jobbet om ungefär en timme. det är så tråkigt när han jobbar kvällen, speciellt när det är ända tiden på dygnet man har en stund över att gosa upp sig i soffan tillsammans. Nicole ligger i vagnen och sover djupt, hon ville inte heller kvällsgosa med sin mamma. jaja, inatt kanske hon sover iallafall. natten som var blev en såndär natt när hon blev pigg och hellre villa leka med fötterna än sova.
så kan de vara ibland.
det är ju mest jag som blir lidande, så de gör väl inte så mycket.

nicole fick kolla in en annan bebis här igår, de va mäkta intressant faktiskt. en pytteliten människa var ju jättekonstigt att se!
sen kom min kära systeryster och nina på kaffe och hade med sig en sån söt klänning till nicole! tack så jättemycket!
hon kommer bli så söt i den!som en liten gräddbakelse!


idag när vi åkte ner till åtorp så la vi på alla inbjudningar till vårt stående bröllop i höst, så de borde dyka upp i lådorna runt tisdag någon gång.
Jag får be om ursäkt till alla vänner som inte kommer få en inbjudan! det är vid sånna här tillfällen man märker hur många människor som faktiskt finns i ens liv, och hur gärna vi än skulle vilja ha alla omkring oss på vår stora dag, och nicoles dopdag, så kommer det inte att bli så.
men men, de kommer bli en fantastisk dag!
tack anna för hjälpen med inbjudningskorten! hade tagit evigheter om jag skulle gjort de själv.

så så är det. jag frågade frippa en extra gång innan jag gick till postlådan så att han inte hade ångrat sig nu, men han bara skakade på huvet och skrattade åt mig, jag hoppas de va ett gott tecken. hehe.

nej, de knosar i vagnen här, så dags att avsluta innan nicole vaknar och är sugen på sin tredje kvällsmat (matvrak)

Grejjer grejjer att grejja med..

Ujuj.
Nu börjar de till sist hända grejer iallafall.
Var på bokia igår och köpte grejerna som behövs för att göra alla inbjudningskort till bröllop/dopet så till helgen ska jag och Anna ta och göra klart dom och få dom på lådan. Kuverten är iallafall färdigskrivna med alla adresser och dubbelkollade så jag inte har missat någon eller skrivit uppochner (vilket händer jätteofta faktiskt).
En mall är klar också så vi vet hur inbjudningskortena ska se ut, och det blev godkänt av älskling (som att han egentligen hade nåt att säga till om) hehe.

jaja, nej de blev en kort uppdatering, måste kolla "so you think you can dance" nu.

Böcker är bra!

Jag älskar att läsa! Jag adopterade massor utav mammas böcker här för nåt år sen, i hopp om att jag skulle hinna läsa massor... hehe...

Nu läser jag iallafall en jättebra norsk deckare som heter Stormskaparen, och den rekomenderar jag skarpt!

Nicoles favoritbok just nu är Djuren på gården som hon fått av tant Thérésé 
Det är aldrig för tidigt för att börja läsa böcker! Faktiskt!

Out på the altan-y.


De konstiga tomaterna som ska se ut som paprika, ser mer och mer ut som paprika ja... Undrar om de inte är paprika ändå?!...På nåt sätt lyckades vi (mest Frippa) få körsbärstomaterna att överleva denna sommar, trots att de blev planterade i jord utan näring och att jag aldrig kom ihåg att vattna dem. Nu när solen försvann har dock inga fler tomater börjat mogna, men de kanske kommer.

Ute i lannet ser de sämre ut..
Löken och potatisen växer jättefint, och potatisen var riktigt god dessutom, men sallad såg jag aldrig röken av, och morötterna verkar ha fått sig en törn av alla krafsande katter som varit där.
Men men, man kan inte lyckas varje år

Leka leka lekaMycket roligare att hålla i saker själv!

Dessutom är de ju de där med att smaka på saker, som i morse när hon drog ner mammas stickade tröja i vagnen och slickade igenom halva ärmen... hmm... Den kan inte ha vart god, men Nicole va nöjd för de, till mamma tog tröjan vill säga...

Fyndat

Så idag öppnade pingstkyrkans second hand igen efter sitt sommaruppehåll, och det tycker vi ju om. Fikade lite med farmor och farfar och hittade en barnstol (till matbordet). 50:- var ju överkomligt för en ful vit Ikea stol. Man vet ju aldrig när man kan få chansen och råd till att åka och köpa en ny och snyggare så så fick de bli. Sen har hela familjen fått en skön vilostund. Nicole sover igen nu efter att ha fått lite påfyllning i magen, och pappa har åkt och jobbat. Jag sitter här vimmelkantig av trötthet och halvfull i magen av fryspizza som han bli sval innan jag fick äta upp den.
Hallonsodan är god iallafall.

Igår hade vi hysteriskt roligt åt lilla Nicole som då upptäckte på riktigt att hon hade en tunga i munnen och den kan man slicka på saker med! De va skojsigt faktiskt så då var man tvungen att smaka på allt från pappas kind till Annas hår och kudden när man skulle sova.
De e inte lätt att upptäcka så mycket nytt roligt som sitter fast på kroppen kan man tänka.

Näe, ska nog sätta mig i soffan och fortsätta vara vimmelkantig en stund.

Brumm brumm åka bil!


-Ska vi åka snart?


Åka bilen kan vara ganska kul, de tycker iallafall Nicole, för då får man träffa sina bilkompisar. Det vill säga mjukisdjurena som hänger och dinglar framför henne i sätet. Oj så hon pratar med dom!

Lilla tjejen växer så de knakar, så nu åker en vända med kläder ner i garderoben och en ny hög plockas upp. Bebiskläder hinner verkligen inte bli värst slitna.

Denna vecka hon hon lärt sig att jollra, lägga fötterna över bågen på babygymet så hon kan ligga på sidan och titta på teven (hmmmm) och lärt sig ha ingående diskussioner med nallarna i sänghimlen på morgonen så mamma vaknar.
Duktig bebis!


LekaLekaLeka!


RSS 2.0