Smaskens!

Måste visa va vi smaskade på häromdagen till middag...
nej! de smakar inte lakrits, smakar precis som vanligt, men de kändes väldigt udda att äta svart mat!
Gott va de iallafall, men jag rekomenderar inte euroshoppers irlänska nötfärs på Ica.. vi skulle vara lite ekonomiska tänkte vi, men ben-malaren i irland är tydligen inte lika effektiv som den svenska, för vi fick benbitar i tänderna både jag och älsklingen.. mindre trevligt.

Ge mig ork!

Hon bara sover mindre och mindre nu, lillskruttan. Vägrar somna, vill bara leka. Sover middag kanske för mycket på dagarna, men jag är ju också trött då. Vet inte hur jag ska vända på det.
Älskling har fullt upp med allt nu också så det är lite körigt.
Allt med bröllopet blir lidande; det har gått en hel måbad utan att jag fått en enda grej gjort!! gaaaahh! Det driver mig till vansinne. Att inte ha full koll, att inte kunna planera. Att egoistiskt säga att allt jag planerade inte kunde genomföras p.g.a andra bekymmer. Jösses. Stressad och trött. Och har ont.
Har så ont i ryggen.

Sitter här nu och hoppas på att lillaknosan ska bli trött snart igen, så jag kanske kan få sova en liten timme till. Hon vaknade när vi gick och la oss, och efter amning ville hon förstås inte sova, och sen vaknade hon för en timme sen ungefär och skulle ha mat igen. Och nu leka. lekalekaleka.
hon blir nog snart trött igen...
Och jag är nog på bättre humör sen.

Bebis-snack

Okej
Jag tror hon somnat djupt nog nu.
Så om jag lägger manken till så kanske jag kan få ihop ett inlägg.
Det är så svårt nuförtiden. När jag har lust att skriva så finns det ingen tid, och när jag får tid över, har hjärnan gått ner på lågvarv. Det liksom bara surrar runt i viloläge där inne i skallen.
Rätt go känsla det med; att klocka ut innan man gått och lagt sig.

Lilla skruttbebisen växer upp så fort att vi inte hinner med. Hon kommer på nya sätt att roa och oroa oss varje dag, och hon börjar komma ihåg vilka saker som är roliga och vilka som inte är det.
Och det är inte alltid de uppenbara leksakerna som är bäst....
klicka på bilderna för att göra dom större

Nicole lärde sig tillexempel häromdagen att det är jätteroligt att göra pruttljud med munnen när man precis fått en stor sked med gröt! Mamma skrattade men var väl måttligt road av att få gröt i hela ansiktet.
En annan sak som hon lärt sig för längesen är att om man demolerar babygymet så får man lättare tag i leksakerna...Smart brutta...

Nåväl.
I morgon får vi tjejer en heldag själva, för då ska Frippa upp och hämta sin syster på Arlanda. Det ska bli roligt att träffa henne igen.
Så va vi ska hitta på att fördriva dagen med i morrn de får vi väl se. Det finns ju massa att göra. Det kommer inte bli en lugn stund. Som sagt, man kan ju alltid hitta något att slicka på, eller sparka ner, eller dreggla på. Eller så kanske vi kan gå på promenad med den hemska vagnen så hon får skrika lite, för vagnen kan man inte ligga i ute, för då ser man ju inget!! Hemskt hemskt.
Idag provade vi en ny grej, att gå runt med baby björn- selen inne och vattna blommor och spela pianot och dansa lite och strosa till brevlådan. Då fick hon nått nytt att fundera på en stund. Selen har mest legat i bilen förut, för jag har haft den när ja gjort snabb ärenden till blandannat apoteket och så, men den har aldrig riktigt vart nån hit enligt Nicole, men idag gick de bra.

Nej, de får väl bli en sista bild på skruttan här nu då, så ska jag börja fixa med kvällsmaten till min älskling kommer hem här strax så vi kan sova snart.Kvällsmysig..

Natti natti!

Sakta men säkert

jodå, lite hinner jag allt få gjort mellan varvena. fixa inbjudningar här, kolla klänning där, åka köpa saker hit och dit. Men det går inte fort inte. Och saktare lär det gå nu när älskling börjat jobba heltid igen frånochmed idag. Men men, vi är halvvägs hemma, i mål.
En klänning till den rodnande bruden är fixad och klar! Åh va glad jag blev över att tanten i brudbutiken verkligen kunde sin sak! Jag hade väntat mig långa stunder med provande och funderande och besvikelse över att inte kunna bestämma sig. Men jag kanske var den minst omständiga blivande bruden i mannaminne., andra klänningen jag provade var precis den jag inte visste att jag önskade mig! Så underbar fin klänning, och priset var under vad jag nånsin kunnat drömma om. SKÖNT! Dopklänning fanns också där att köpa, så det är en till grej på att-göra listan att bocka av.
Prova kostym kvar till min älskling nu, dressman nästa.
Plus allt lull-lull, men de ska väl gå att ordna.

Nu sitter jag här alldeles själv på kvällen. Nicole har just slumrat in, och Frippa jobbar till tolv och tjugo. Bara relaxa lite. Fast jag har saker som måste göras.. kanske ska göra det... nej, inge orka med nu.
Tv blir bra ikväll. Grejer får fixas i morrn eftermiddag, karln e ju trots allt ledig, så då är vi ju två.

Och här är de två. Mina älsklingar och ljus i livet.
Gullisar!Lovi-lovi! <3

RSS 2.0