One Tree Hill

Nu har ja komme upp till anna o daniel. daniel gick o bastade med sin far, ja o anna sitter här och är lost i One tree hill boxen... mumma, mycke roligt, spännande och snygga karlar
:-)

Hus stök och kaffe drickande

Ska åka upp och hälsa på detta energiknippe
image11
nu hos Jimmy... visst ser han ut som en riktig buse =) bilden bedrar, tro mig.
Han (inte katter nu, utan Jimmy) håller på och gör om inne i sitt hus och har nu kommit till matsalen, så jag ska åka upp och hjälpa till lite idag, måla lite, snacka lite strunt med han o hans föräldrar, göra magen sur av för mycket kaffe...

sen ska jag nog slå en signal till kära anna och se om jag ska fortsätta färden åt de hållet senare...

Hur spenderar ni denna helg?

byta avdelning på måndag

det blir bara mer och mer skönt med tanken att jag ska gå tillbaka på hyveln på måndag, att bara få slappna av och släppa allt ett tag

hmmm... hjärndödhet - here I come

Att Lindsey ens försöker...

*suck* endera dagen kommer hon säkert komma på att hon är sin favourit stjärna reinkarnerad. eller va tror ni

gissa vem Lindsey Lohan härmar här?!
image10

jaja...

Visst älskar jag marylin monroe, tycker att hon var jättesnygg och att hon har gjort riktigt klassiska bilder

och ja...

visst är de likt... men ändå

eller?

Veckans lista... (lite försenad)

Jaja, ja vet, men jag har inte sutte framför bloggen så mycke, har inte orkat..

Veckans...

begär:
Kaffe Latte med extra socker
låt: Stukaplan - Lillasyster
må gott: Bastu igår hos mor o far
film: The Kingdom, med Jamie Foxx bla. rekomenderas!
irritation: Situationen på stället jag tillbringar nio timmar varje dag.
humör: gladlynt, på gränsen till hysteriskt.
ledsen: att jag nu kollat igenom hela 1a säsongen av Ghostwisperer och jag inte kan få tag på säsong 2.


nej, vettja om jag ska kolla min mobil för missade samtal, Anna skulle ju ringa och berätta hur konfrontationen gick  :-P

Förföljd av Polisen

De e va jag säger, man ska inte ha 740! ska sluta låna mammas bil...

... Är på g hem genom Kga när de ur ingenstans (som de alltid lyckas med) kommer en polisbil efter mig. jag konstaterar snabbt att jag kommer nog inte slippa undan de här böterna denna gång, men kör väl på som om ingenting medan jag försynt försöker få ner hastigheten på bilen utan att stampa på bromsen... sånt går ju bra på en automat menar ja...
när ja kommer förbi korsningen och ut på 90-vägen så tar de tre sekunder innan de slår på helljusen o alla andra färgglada lampor... f*ck.

stannar... och väntar på den där "jaha, de gick lite fort här..."
nej, "hej, rutinkontroll på körkort o nykterhet" jaja, blåsa, kolla kk, konstatera att det var mammas bil o jag var på väg hem från jobbet... "okej, trevlig kväll"
"nej, vänta lite" sa jag.... "skulle jag kunna få tillbaka mitt körkort kanske? skulle vara tråkigt om jag blir stannad igen och måste berätta att en polis har tagit körkortet"
"nja" säger den ursnygge polisen med de isblå ögonen och gudomliga leendet, "ja kanske tar det som souvenir"

hmhmhm... jag kanske tar dig som souvenir, jag kan ta med dig hem och ta hand om dig riktigt väääl! tänkte jag då, men de hade nog inte passat sig att kläcka.

"ursäkta mig, vi kollade in bilen, men det var för ett annat ärende serru, så vi kollade bara in bilen"
"hm, okej... kan ja få mitt körkort nu?"


sen begav sig färden hemåt, med ett fånigt leende på läpparna och en überhunk till polis i tankarna.

hmm... dröm sött Sofie


Filosofiskt värre

ibland ploppar de bara ur en, kommentarerna.

hade precis påbörjat min dag på jobbet och tog emot första chaffisen, som frågade mig lite macho om jag var brottare (med referens till mina skor då)

"nej, jag ser det mer som att livet är en brottningsmatch, så det gäller att stå stadigt och förvänta sig ett blåmärke eller två. och huvudsaken är inte alltid att vinna, utan att ta lärdom av smällarna du fått.
sen är ju skorna väldigt snygga också."

jaja, förutom de sista så var de ju riktigt filosofiskt. chaffisen titta förstås på mig som om jag inte vore riktigt klock, men det är den responsen jag oftast får så jag är van.

Veckans lista...

Veckans...

beslutsångest:
hmm.. inget tror jag (som jag kommer ihåg)
låt: Curley Sue - Takida
film: The Beach
begär: Coca Cola
irritation: Att det inte blev nån fika (dumma dig onda anonyma männska)
färg: Rosa (back to basics)
humör: erhm.. inte så bra. tränat agressivitet denna vecka.
vill ha: Ett par röda pumps i tyg med kilklack. LaRetoude, 349kr. (ska försöka låta bli dem dock)


vettja om det är dags för sängen nu. ska göra ett försök med att åka till jobbet i morrn. har ingen feber länge iaf.

Gnatt

Kitty på Aftonbladet

Gud vilken stön'i tjej hon är, Kitty. Hon var nog de enda riktigt orginella som hände Big Brother Huset under alla åren.
Och numera är hon visst både radiopratare och kolumnist.
Har just läst en artikel på aftonbladet som hon skrivit om de olika sätten som män onanerar på. Tydligen finns det 3 sätt... Eller har hon missat nåt grabbar? :-)
Vem kommer på att skriva om det?

Jaja, människan har iallafall underbar stil. Orginell, ja gillar orginella människor. Varför ska alla tjejer gå runt och se ut som en artikel ur "Sofie's Mode" eller ha Ebba von Sydow som guru... fruktansvärt tråkigt!!!!

nej, hejja alla er som vågar ha sin egen stil.

mix'n match!

image9

Putte i parken i sommar!

Jag o Anna har 31 juli - 2 augusti uppbokat! PIP (putte i parken) konsert i karlskoga! Ett substitut för det nedlagda projektet stranddagarna kan jag tro.
Här är ett urval av band och artister som kommer att spela (I love):

Adam Tensta
Lillasyster
Familjen
Hardcore Superstar
Petter
Mustach
Salem Al Fakir
Eldkvarn
Mfl..

Gud va kuuul!

Är ni intresserade av att vara där?!?
gå in på www.putteiparken.se för mer information

Soffpotatis

legat på soffan hela dan. gått igenom alla tv serie repriser som finns. och börjat sticka en duk. för se hur de går.
ja... ja stickar =) utan att vara 60 år gammal.
jag tycker det är roligt att vara kreativ. komma på nått nytt och se om det blir bra, eller om det bara e att kasta bort.

varför ska man inte vara kreativ?

Dålig torsdag

Vaknade upp halvdöd i en kalasförkylning. Min kära arbetskamrat Stefan har gått runt som en interaktiv smittohärd på kontoret denna vecka, och vem bestämde sig bakterierna för att angripa, jo mig, givetvis. Så i morrn e de soffan under en filt som gäller, har vart helt medvetslös hela dan. och denna gång tänker jag inte göra mitt vanliga misstag. att gå till jobbet även fast jag är dålig, nej de skiter ja i.

sen har jag blivit objektet att spy galla över angående en reklamation idag. syndabocken heter ja.... så jag fick ett vansinnes utbrott när jag tagit fram all fakta och meddelat avd.ansvarig om att jag inte rört paketen, inte sett dem och inte plockat fram dem. det jag har gjort är att skrivit ut följesedeln och sagt till truckchaffisen att han själv får avgöra om det går att skicka iväg varorna då han är mer insatt i det än mej.

efter mötet vi hade idag satte jag mig med Stig, avd.ansvarig, och vi talade länge och väl. jag lättade mitt hjärta och även min ångest lite. Stig är bra, han är rak och ärlig och omtänksam. Han har jobbat på företaget i 40 år.
han ringde mig nu på kvällen och ville höra så jag mådde bättre. Skönt med en chef som bryr sig.

Dålig torsdag, hoppas på en bättre fredag

Rihannas Umbrella

image21

Var inne på Perez Hilton's sida och kikade lite och fick syn på denna bild... Texten? Jo Rihanna har just lanserat sitt egna paraply märke! Nästan så jag blir lite sugen på en..
.. men jag tänker vänta en stund, eftersom Lillasyster har spelat in samma låt så tror jag att jag är mer sugen på deras design, bara att vänta och se om de följer i samma fotspår... (De skulle va kul! haha, vilken hardcore faktor)

Ta nya tag. Confessions

Inatt lämnade jag in en ansökan till ett nytt jobb, idag har jag just vart inne på örebro och karlstads universitets hemsidor. Jag finner mig mer och mer bekväm i tanken att hitta något annat.
Jag grämer mig lite över vilken lättnad jag känner när jag äntligen vågat ta ett steg, till sist. Jag grämer mig därför att jag verkligen tycker om min nuvarande arbetsplats, eller att det borde vara så att jag verkligen tycker om min nuvarande arbetsplats. Jobbuppgifterna är bra, arbetskamraterna är underbara. Mina så pôjker.. o nåra flickor förstås.
Stämningen, däremot, är fruktansvärd numera. Det lät så bra när de talade om hur det skulle bli, men hur det blev, är en helt annan femma. Jag har bara nyligen fått bytt arbetstjänst, upp till de utfrysta och spottade på, så jag kan inte tänka mig vad svårt de måste ha haft innan det, innan jag såg någonting från min naiva lilla synvinkel.
Jag gjorde iallafall ett ärligt försök i att berätta för de "bestämmande" att organisationen inte fungerar, att kanske var inte de nyanställda så rosenrungande bra som det först verkade. Varför håller ni dem då så hårt bakom ryggen, när ni vet att båten förliser när all tyngd ligger på ena kanten.

En liknelse kan vara en historia jag hört om den försvunna staden Atlantis.
Det var en stad med två hövdingar, i fullständig harmoni med varandra för generationer. Allt i deras liv delade de broderligt upp, lika mycket till båda klaner. De hade lika många folk under sig. Samma antal getter, kor och höns på varsin sida av ön, de båda klanerna. Lika mycket pengar. Allt. Och det funkade bra.
Men en dag hände något, den ena hövdingen började bli girig, han ville ha mer rikedom, mer kreatur och mer folk under sig en den andre. I början märktes inte mycket av den giriges svindlerier, men en natt vart frestelsen för stor och han smög över till den andre hövdingens by och stal allt som fanns kvar av rikedomar, kreatur och allt annat av värde.
Snabbt gick de sen, marken började skälva och skaka och sprickor uppstod som i den värsta jordbävning. Den girige hövdingen såg det som ett täcken på att han hade gjort gudarna arga genom att bestrida deras vilja om jämlikhet. Snabbt försvann Atlantis ner i havet med buller och bong, rök och eld, för att aldrig mer finnas till.
Han hade inte helt fel; det var hans girighet som orsakat stadens förfall. Men inte med hjälp av gudarna. Hade han vetat grunden till traditionen, i att ha jälikhet mellan de båda städerna hade han vetat att detta berodde på att Atlantis var blått en stor klippa, med mitten centrerad på ytterligare en klippa, vilket gjorde att hela ön balanserade på en våg. och när folket inte längre kunde samsas och dela med sig... ja, då slog vågen över.


Vi är två företag på området, de företagen har alltid; hållt sig på sin kant, respekterat varandra, och haft överseende.
Tills den dagen vi slog ihop det på ett område, utlastning.
vågen slår snart tilt och vad händer då? vem får skulden då? vem står ansvarig?

Jag har inte mått så bra på ett tag på jobbet, men det har mestadels endast berott på långa arbetsdagar och virriga kollegor.
nu är det det, plus en massa skit, och den malande irritationen i bakhuvudet över att ha blivit överkört. Man kör inte över mig! jävla svin.

Så jag orkar inte mer. orkar inte till den grad att jag nu gett upp.
Tyvärr är jag inte den ända som mår såhär.

Vad hände med dig? Man kunde prata om allt med dig, och du hjälpte till. Var förstående.
Nu är du tom. Endast ett skal. Du är borta.

happ, nej tvättstugan, nu har jag fått rensa huvet en stund

snygg tröja...

Ännu en favorit från Junkfood som finns att hitta på nelly.se

jättegullig och helcool.
image20

Va tycker ni?

Svårt med CV, och ett livsmotto som sprack

Allså, jag måste säga att de här med CV är ingen easy grej att göra. Men nu är det gjort, det var mitt mål för eftermiddagen.
Tyvärr så sov ja ju då bort eftermiddagen när jag kom från jobbet och vaknade inte förn klockan var halv åtta. Men sagt ska bli gjort, de måste vara så, annars blir de aldrig av. så nu är klockan 02.20 och jag är klar.
Nu ser ja dock ingen mening med att gå och lägga mig när klockan ändå ringer 04.50, så nu får ja hitta på nått att göra i ett par timmar, en bok tror jag. Men vilken? håller på och läser en tre olika :-)

jaja, mitt motto, de där ljuset som gick upp då... jo, de tog sin stund, och det är inge stort egentligen. en ekvation som jag har lixom haft som livsmotto eftersom den inte går ihop (psykologiskt matematik)
grejen med den var iaf att den var uppbyggd på ett sätt som gör att det inte ska gå att lösa till det talet som är svaret. Men de går ju visst ihop, för de kan inte vara nåt annat, så nu spricker hela min livsfilosofi.
Det var ju mitt motto just eftersom svaret var enkelt, frågan ännu enklare, men uträkningen hopplös...
Precis som livet!!
meningen med livet=lycka, vad är svaret= bli lycklig, hur då?= omöjligt.
men om uträkningen är ju löjligt enkel när man helt plötsligt utan att man ens tänker på den ser den från ett annat håll...
Så då är livet egentligen enkelt också? om man bara ser de ur en annan synvinkel?
Nej, lycka är inte enkel, inte ens om man tror det.
Jag antar att man får vara lycklig i det man lever, med det man har.


P.S
I huvudet på Carolina Gynning... Underbart! Love it! hon e ju helt sinnessjuk, dessutom så ser de alltid ut som att hon stirrar ner en med de där ögonen. Men hon bryr sig inte om hur hon beter sig. Gynning hanmar i dagens spotlight!

Helgens födelsedagsfiranden och dagens bedrift

Grattis Jimmy, 25 år den 30e. fan, nu har du bara hälften kvar till 50 :-)
image19

I lördags var de fika i utterbäcksbacken, och de va jättekul att träffa "familjen" igen, har inte lyckats att vara så social på sista tiden med en del av mina vänner, så de va jättekul att se att alla mår bra och livet lever som vanligt.
Träffade även Shabina som var där, kul o se den dumma blondinen ;-) som hade blivit Hagforsare då hon hittat en karl där. Kul för dig stumpan!Grattis pappa 61 år den 31a...
Var nere med en blomma till gubben igår, jag var lite sur på mig själv, för jag skulle bränna en skiva till pappa och ge honom i födelsedagspresent. Hittade genom facebook och en grupp där för "estländare på drift i världen" en sida där ett estlänskt folkband (typ dansband) lagt ut massa utav sina låtar på internet och de har jag tagit hem åt pappa. Men men, när jag satte mig innan jag skulle åka idag så gick det upp ett ljus för mig... Den dumma blondinen hade glömt att köpa hem tomma skivor att bränna på. typiskt, jaja, han får väl skivan nästa helg istället.
Idag har jag vart jätte huslig... vilket verkligen inte hör till vanligheterna nyförtiden. jag grundstädade badrummet och la på ny matta och *trumvirvel* rensade igenom alla jäkla schampon o duschcremer o grejjer som ja knappt använder och faktiskt kastade en massa grejer och smink. vilken känsla att kasta grejjer. det är inte nåt jag gör ofta.
jag är en sånhär bra o ha människa.


jaja.
back to work

Veckans lista...

Veckans...

beslutsångest:
Söka jobbet eller inte
låt: Nu har jag fått nog av dig - Lillasyster
film: Inte hunnit med nån denna vecka
skräck: bilfärden hit till Anna ikväll
glömt bort!: Skicka email till arbetskamraten med bilder på svenne (katt).. gör de strax
begär: Choklad!! i alla dess former
irritation: Telia, ta er där solen inte skiner!
bortgjord: "Men gud, ja kan inte räkna. få se nu.. jo, tre" Ibland borde Sofie säga saker i huvudet istället för att öppna käften. Arbetskamraten fick tillfälle att dra ännu ett blondinskämt iallafall.
färg: Svart... CHOCK!
humör: Mer uppåt än neråt för engångsskull


Nu ska visst Anna tvinga mig att välja teve-spel så vi kan börja vara lite sociala med varann... har ju bara vart här ute i nån timme nu, hehe. som vanligt på torpet när det gäller Anna och mig.

RSS 2.0