Mycket bus i liten förpackning

Haha mamma, snart ska ja springa från dej även utan stödhjul!!

Mammas lilla busunge springer med stolen så de blir räsermärken i golvet.
De e så roligt att se hur hon envisas med att komma fram till saker och hitta på bus.
Hon stajlar för oss hela tiden nu också, håller upp saker över huvudet och smilar och väntar på att mamma eller pappa ska säga : Ta-daa!.
Leker tittut och grejsar.
Jösses va ja älskar denna unge!


Jul Jul Kul Jul

Jag fick min önskeklapp!!!
Mysiga Hello Kitty tofflor från min underbara man!
Åh vi fick så mycket fint och nyttigt och onyttigt (syrran, ja kommer ge dej all skuld när ja växer ur kläderna för du bakar alldeles för gott godis!!!!).
Åh våran älskade dotter blev så bortskämd med nya kläder och fina spelande (såklart) saker att leka med.
Världens sötaste lilla tomte-tös

Onsdag då va

Snön ligger vit på taken
Endast tomten är naken
..
Han är den enda som klarar den bitande kylan.
Så nu är det dan före dan före dopparedan, ett par minuter till.
Jag sitter och tuggar i mig kvällsmackan innan sängdags medan ja kikar på teven.
Typisk trist ensam kväll när lillan lagt sig och karln är på jobbet. Alla paket är inslagna iallafall, nej de stämmer inte för de e en julklapp till Nicole kvar att slå in så de får ja väl göra i morrn.
Idag har ja lekt Byggare Bob, plockat ihop en ikea garderob som vi fick av min bror. Tackar vi för, behöver allt förvaringsutrymme i kan få.
Ja den är inte helt klar, i morrn får ja skruva på dörren och sätta in hyllorna.
oj, två saker att göra i morrn.
Bäst jag går och lägger mig så jag orkar med =)
Om ja inte hinner med denna sida innan helgerna så GOD JUL PÅ ER!

Nej, dags att ta tag!

Nu är det dags att göra nya försök i att komma ut och röra på sig och försöka träna upp de dvalaliggande musklerna. Ångesten över att inte klara av jobbet, när det är dags för det igen, hänger tungt bakom ögonen och bränner. Jag menar att det var ju jäms så jag orkade med jobbet innan graviditeten, fysiskt allså. Så jag vette sjutton hur de ska gå det här. Men men. Nu har jag iallafall tagit fram big'ga bollen (pilatesboll eller va skiten kallas för) så jag kan börja sitta och gnugga den när det blir stund över. Barnvagnen har fått en åtkomlig plats i garaget så Nicole och jag, och kanske även pappsen, kan ta härliga promenader igen.
Det där med barnvagnen var en rysare förut innan Nicole blev stor nog att kunna ha sittdelen. Hon skrek och skrek och var helt vansinnig över at behöva ligga där och inte se någe. Men nu går de bättre så det är bara att komma igång igen.
Om ryggen och knät håller för dessa två små aktiviteter så har jag även planer på hur jag ska få plats att träna på boxbollen igen (en såndär som står på golvet), men det blir sen.
Hoppas verkligen att jag orkar hålla humöret uppe till att göra detta nu.
Jag måste!
Well well.
Det är ju så mycket man vill göra.
Blanda det med allt man måste göra.
Och tillsammans med den underbara tiden med Nicole.
Plus att man ska få lite sömn.
Undrar hur många timmar man skulle behöva  på ett dygn då?
Jag har blivit totalt värdelös på att umgås med mina kompisar, men det hade jag nog misstänkt skulle inträffa när jag blev mamma.
Att vara mamma är inte som att vara som förut.
Det är bara så, finns inget annat ord för det.
Och jag tycker inte personligen att jag egentligen behöver ha dåligt samvete för att jag inte lägger mycket tid på att åka runt och dricka kaffe som jag gjorde förut.
Men bara så ni vet alla mina kompisar som jag inte sett på länge. I Love You alla för det!
Det är väl med skräckblandad förtjusning man kan tacka det där himla facebook för att det finns.
Så man kan slänga några kommentarer till sina snuttisar ibland.
Nej, Nicole vilar lite så jag ska passa på att gå in och botanisera på studera.nu. Drömma om allt man skulle kunnat utbilda sig till (möjligheterna är väl inte slut än, men ligger på is).
hadde rijjan!
(Very läckert självporträtt i bilen på G till gbg, väldigt smickrande...)

Göteborg!

på väg !   (klicka för större bilder)


Utsikt från hotellet (kass bild haha) våning 22 på gothia towers hotell
Lisebergs julmarknad!

Blir fan förbannad.

Jag brukar inte bry mig så mycket om vad som visas i reklam, skrattar åt de som är roliga och skiter i resten. Men jag blir illamående när jag ser H&M reklamerna på teve nu. Modellerna ser ut att komma direkt från någon av PRO-ANA hemsidorna. Och nej jag reagerar inte så för att jag skulle vara tjockis eller dylikt, utan för att de där modellerna bara är skitfula och jag hoppas att alla fjortisar som sitter hemma och tittar tycker likadant. Första gången jag faktiskt håller med om att en reklam kan stå för ett osunt ideal.
Sökte lite på webben och hittade den här artikeln som berättar att h&m så sent som i höstas fick pröjsa ut skadestånd för att de använt en för smal tjej i reklamen.... om ni klickar på länken kan ni läsa och faktiskt se på bilderna att den tjejen de använt då faktiskt ändå väger mer kilon per meter än de i den senaste reklamen.
Usch.
Det är inte det att jag finner de stötande... utan bara att jag blir äcklad och är rädd för att tjejerna ska dö av svält där mitt i teverutan en vacker dag när jag sitter där och matar min dotter.
Vad tycker ni?
Just ja, för ni som inte vet vad PRO-ANA står för så är det ett uttryck för För Anorektiskt ideal.
sök på google, ni kommer bli illamående och skynda till kylen för att äta allt ni kan!

Roadtrip

Jaha, då fick man kalla in lite lekkamrater till Nicole på eftermiddagskvällen så man kunde koncetrera sig på att packa väskor inför avresan till Göteborg imorgon. Vi ska till Gothia Hotell och ha smekhelg, gå på julmarknad på Liseberg, äta julbord.
Ska bli så roligt!
Det blir förövrigt första gången vi åker någonstans och övernattar tillsammans, inte bara med lillskrutt utan överhuvudtaget. De ska bli intressant, men vi överlever nog de med. Vi har ju inte så svårt att komma överens min karl och jag.
Iallafall så var Anna med bihang (Daniel och Anton) här och lekte med Nicole så jag fick fixa lite. Det är självklart saker kvar att fixa, men jag orkar inte riktigt ta tag i nåt mer ikväll, ska bara vänta på att älsklingen kommer hem nu och sen sova.
Enda tråkiga med allt är att jobbet har lite jultillställning i morrn och det hade jag verkligen velat gå på, saknar mina arbetskamrater massor och de hade vart så roligt att vara där med dem, vi har alltid massa roligt när vi är på galej.
Har inte sett röken av nån av dem på väldigt länge. men men...
de kanske behöver vila upp sig ifrån mig, en del mår bättre av små portioner blondin åt gången, hehe.
well well.
Göteborg iallafall.
Julmarknaden kanske passar mig bättre än karusellåkandet. Jag har vart på liseberg två gånger och båda gångerna har de försökt fått mig att åka den där Balder... Aldrig i livet!
Bilden kommer från reseguiden.se

RSS 2.0