Söndag va?!

"Gunga gunga"
Hon sitter här Nicole i sin hoppgunga och tränar benen. Jag tror hon just kommit på att men kan använda högerbenet också, för förut har de mest hängt med och dinglat men idag får de också lite träning.
  Tand två tittade fram häromdagen, och det märks verkligen, för hennes humör har inte varit på topp, och det är inte så roligt när man ska sova. Tur att hon varvar dagarna med att vara en riktig glad-unge, som nu t ex när hon gungar upp och ner och skrattar och skriker.

Igår var vi till prellen och kyrkan och talade ihop oss om hur vi vill ha det på bröllopet och dopet. Det kändes bra att gå igenom allt och kunna vara med och bestämma lite., eller rättare sagt kändes de nog bra för min älskade blivande man att få vara med och bestämma lite också =)
Men de känns som att allt kommer ordna sig nu. Alla jättestora grejer är klara och bokade och beställda. så om jag nu bara lyckas komma ihåg att hämta ut ringarna, ringa och tala med fotografen och komma ihåg att gå upp i tid på stora dagen sen så kommer allt bli toppen! =) Ja tror på de.
Sen kanske Nicole skriker som en tok i kyrkan, men de e lugnt för hon e bebis och det är enda gången man får skrika och ha sig i kyrkan.


Nu ska vi spendera resten av kvällen med att strosa ner till tvättstugan och få lite babykläder och misc rent (igen) så hon har nåt att spy och kladda gröt på (igen)
Sen ska vi se om Nicole blir hungrig på riktigt så vi kan göra om vår grötstund som nyss inte alls va så intressant. Sen får vi väl se va vi kan orka med, mysstund och matstund och sovastund tror jag är de enda kvällen hinner bjuda på nu när klockan börjar dra iväg.

Ha en bra kväll!


Säg nåt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0