Värt att se

Jag är en slav av serien "so you think you can dance".
Just för att jag älskar dans, och för att dans är bara ett av alla sätt man kan uttrycka känslor utan att säga ett ord. Eller berätta en historia så att alla förstår.

Har ni en stund över så kolla in den här dansen.

För är det nåt jag skulle vilja kunna uttrycka lika starkt som denna dans så vore de nog just det; Att jag skulle hitta ett sätt att vara med dej, even if it kills me (älskar dej)

Sen finns det sånna danser som berör på annat sätt, som denna dans som berättar en historia om att kämpa emot cancer...


Sen finns det danser för de som tillexempel har en besatthet av rumpor. :-PDe finns nåt för alla.

Fryyss-Katastrof!

Uj uj uj. Som om inte allt annat runtomkring oss nu också kostar en massa pengar, så är vi nu abrubt i marknaden efter ett frysskåp.
Äntligen skulle frysen går igenom och frostas av (det är såklart Frippa som kommer på smarta nödvändiga saker som måste göras) och de gjorde han ju galant och smidigt och allt var frid och fröjd till vi skulle ha in matvarorna i frysen igen. Då hade den aldrig gått igång, helt sant så lyste lamporna men ingen va hemma. motorn klarade inte att slås av.
Panik!! två backar med mat fick flytta ut i snön ett tag till medan vi kollade blocket och ringde runt till folk och vi fick tag på ett frysskåp som kom hitkört till oss från Frippas kompis mamma, jättesnällt; och det är fortfarande jättesnällt trots att när detta skåp sen skulle igång och jag för andra gången skulle langa in maten... så hade inte heller detta skåp gått igång, den bränner säkringar och luktar mysko och var inte riktigt den räddningen vi hoppades på.. så; all mat vi hade, inklusive alla kantareller som jag fått, åkte med sophämtningen i morse.
Med två trasiga frysskåp i källaren så börjar det nu bli trångt där nere men eventuellt så kanske vi får låna ett till från annat håll, eller så blir det att åka land och rike runt i helgen efter blocket annonser.

Som notis så håller jag nu alla två tummar för min kompis som med all rätt ska in till sin chef och ställa denne mot väggen nu idag... Do it!!!!RSS 2.0