Fryyss-Katastrof!

Uj uj uj. Som om inte allt annat runtomkring oss nu också kostar en massa pengar, så är vi nu abrubt i marknaden efter ett frysskåp.
Äntligen skulle frysen går igenom och frostas av (det är såklart Frippa som kommer på smarta nödvändiga saker som måste göras) och de gjorde han ju galant och smidigt och allt var frid och fröjd till vi skulle ha in matvarorna i frysen igen. Då hade den aldrig gått igång, helt sant så lyste lamporna men ingen va hemma. motorn klarade inte att slås av.
Panik!! två backar med mat fick flytta ut i snön ett tag till medan vi kollade blocket och ringde runt till folk och vi fick tag på ett frysskåp som kom hitkört till oss från Frippas kompis mamma, jättesnällt; och det är fortfarande jättesnällt trots att när detta skåp sen skulle igång och jag för andra gången skulle langa in maten... så hade inte heller detta skåp gått igång, den bränner säkringar och luktar mysko och var inte riktigt den räddningen vi hoppades på.. så; all mat vi hade, inklusive alla kantareller som jag fått, åkte med sophämtningen i morse.
Med två trasiga frysskåp i källaren så börjar det nu bli trångt där nere men eventuellt så kanske vi får låna ett till från annat håll, eller så blir det att åka land och rike runt i helgen efter blocket annonser.

Som notis så håller jag nu alla två tummar för min kompis som med all rätt ska in till sin chef och ställa denne mot väggen nu idag... Do it!!!!



Säg nåt!
Postat av: Evalena

Hoppas att frys problemet löser sig för det är ju ett måste att ha en..kram

2009-11-07 @ 13:50:40
URL: http://elkarlsson.blogg.se/
Postat av: Jonas

Hejsan, hur går det med frys frågan? inge kul o höra att båda paja :( hoppas ni fått tag på ett nytt :P

2009-11-11 @ 11:58:15
URL: http://lifeofjonas.blogg.se/
Postat av: Anki

Ja man glömmer liksom ibland att man tillhör övriga världen=). Jo, jag tror det går bra med henne, hon var inte särskilt sjuk, mest ont i halsen och trött.

2009-11-14 @ 14:40:41
URL: http://lamasen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0